Bel 0299 - 37 25 46 voor een reservering

Menu

À la Carte Hoofdgerechten

Gegrilde zeebaarsfilet met een fijne Pernod-venkelsaus.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
21,25

Rosé gebakken kalfsbiefstuk van de dikke lende begeleid met spek, uitjes, kastanjechampignons en knoflook, geblust met Cognac en kalfsfond.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
23,75

Gegrilde Schotse zalmfilet vergezeld van een citroen-botersaus met dille.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
19,75

Ierse Tournedos, rood of rosé gegrild, geserveerd met een rode wijnjus op smaak gebracht met sjalot en grove mosterd.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
26,25

Polderhoenfilet tezamen met kastanjechampignons, ontbijtspek, zilveruitjes en een saus van OudBruin.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
21,75

Gebakken sliptongetjes, per 3 geserveerd (450 gram).

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
22,75

Ierse runder Rib-roast steak (500 gram), rood of rosé gegrild, met een romige pepersaus.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
27,00