Bel 0299 - 37 25 46 voor een reservering

À la carte

Voorgerechten

Salade van gegrilde geitenkaas, rucola, gemengde noten, blauwe bessen en crème-bloemenhoning.

Lees meer
8,00

Garnalenkroketjes en een tartaar van Hollandse garnalen met een huisgemaakte cocktaildressing.

Lees meer
12,85

Rosé gebraden kalfsfricandeau, dun gesneden, met kappertjes, pijnboompitjes, veldsla en artisjokmayonaise.

Lees meer
9,25

Gegratineerde uiensoep met Gruyèrekaas.

Lees meer
5,60

Carpaccio van ossenhaas met flinters Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto, besprenkeld met olijfolie.

Lees meer
9,25

Visbordje van gerookte Schotse zalm en paling.

Lees meer
12,95

Hoofdgerechten

Gebakken sliptongetjes, per 3 geserveerd (450 gram).

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
22,75

Polderhoenfilet tezamen met kastanjechampignons, ontbijtspek, zilveruitjes en een saus van OudBruin.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
21,75

Ierse Tournedos, rood of rosé gegrild, geserveerd met een rode wijnjus op smaak gebracht met sjalot en grove mosterd.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
26,25

Gegrilde Schotse zalmfilet vergezeld van een citroen-botersaus met dille.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
19,75

Rosé gebakken kalfsbiefstuk van de dikke lende begeleid met spek, uitjes, kastanjechampignons en knoflook, geblust met Cognac en kalfsfond.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
23,75

Gegrilde zeebaarsfilet met een fijne Pernod-venkelsaus.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
21,25

Ierse runder Rib-roast steak (500 gram), rood of rosé gegrild, met een romige pepersaus.

Wordt geserveerd met gebakken aardappeltjes, verse groenten en gebruik van de saladebar.

Lees meer
27,00

Nagerechten

Crèpe Rolletjes – Calvados-Dadelstroopsaus – Roomijs van Boerenjongens – Appelcompôte – Verse Slagroom

Lees meer
7,75

Petit Four Café Noir – Roomijs van Espresso – Chocolade Soesje – Verse Slagroom – Dulce de Leche

Lees meer
7,85

Carrot Cake – Sinaasappel Macaron – Passievruchtensorbetijs – Mango Coulis – Verse Slagroom

Lees meer
7,85

Pure Chocolade Brownie – Roomijs van Walnoot & Ahorn – Verse Slagroom – Walnoot Panna Cotta

Lees meer
7,90

Crème Brûlée – Warme Amerenakersen – Steranijshoning – Mini Muffin – Verse Slagroom

Lees meer
7,95

Een keuze uit: Irish Coffee (Jameson Whiskey), French Coffee (Grand Marnier), Spanisch Coffee (Tia Maria) of Italian Coffee (Amaretto di Sarono).

Lees meer
7,00